Home Home                                 

Ferie på Bornholm - Sommerhuse & Ferielejligheder

Bornholm. Ferie på Bornholm er afslapning i en verden, som du ikke troede fandtes mere. Glæd dig til afslapning. Smil. Skønne sandstrande. Knejsende klipper. Smukke byer.
Se alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Bestil din ferie on-line

Bornholm. Specialtilbud for MOLSLINIENs kunder

Som kunde hos Molslinien får du 10% rabat, når du bestiller ferieophold på Bornholm. Du skal blot oplyse "Molslinien-Rabat", når du bestiller, så fratrækker vi 10% rabat. Priserne, som du ser på skærmen, er således angivet FØR din rabat. Ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning til en skøn ferie på Bornholm. Du kan selvfølgelig også se vores feriesteder og bestille on-line her:

Dueodde Ferielejligheder omkranset af fyrretræer og tæt på stranden.
Dueodde Ferielejligheder
Lækre, nye  ferielejligheder i Gudhjem Søpark
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Feriehuse i Gudhjem, perfekte til familien
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Dejlige ferielejligheder for 2-5 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Skønne ferielejligheder for 4-6 personer. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Lejlighederne  byder jer velkomne med en dejlig havudsigt. Flot beliggenhed mellem Gudhjem By, klipperne og havet. Gratis éntre til den nærliggende Gudhjem Svømmehal.  Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor.
Hasle Feriepark rammer plet til børnefamilien
Hasle Feriepark i Hasle
Hytterne i Hasle er sjove - børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Skønt hotel i Rønne med flot spa- og wellnessområde
Hotel Griffen i Rønne
Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer. Midt i skoven. Tæt på stranden. Hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Der er små køkkener i hytterne, mens de større madeksperimenter kan ske i  fællesbygningen, hvor I også finder bade- og toiletfaciliteter. Glæd jer til swimmingpool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø. Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Hotel Griffen skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Dejlige værelser med den smukkeste havudsigt. Lækker restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Et skønt feriested for voksne par.
Sandkaas, nyopførte feriehuse på Nordbornholm
Klintely Feriehuse i Sandkaas
Klintely er både hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordside
Klintely Hotel & Ferielejligheder

Pension Koch. Hyggelig atmosfære. Skøn havudsigt.
Pension Koch i Gudhjem

7 dejlige sommerhuse med havudsigt. Sommerhusene, som er indrettet for 6-8 personer,  ligger blot 400 meter fra havet, hvor du vil opleve den maleriske kombination af sandstrand og knejsende klipper. På Klintely kan du også leje dobbeltværelser og lejligheder, ligesom du har mulighed for at få morgenbuffet. Et dejligt feriested i et roligt område.

Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden.

Midt sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! 
Pool, legeland og masser aktiviteter på Storløkke i Allinge
Storløkke Feriepark i Allinge
Æbler i æblehaven i Allinge på Bornholm
Æblehaven i Allinge
Superskønne ferielejligheder i Svaneke, bedste beliggenhed
Østersøen i Svaneke
Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og dejlige omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Feriehusene omkranser det flotte poolområde med tilhørende børnepool. Skønne grønne arealer med beachvolley, boldbaner, svævebane, hoppe- og legeland, ligger klar til sjov og leg. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris. I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotel Hammersø er idyllisk beliggende mellem sø og klipper - tæt på Hammershus.
Hotel Hammersø i Sandvig

Stammershalle Badehotel

Svaneke Sommerhuse

Hotellet har en aldersgrænse på 12 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

Stammershalle Badehotel kan føre sin historie tilbage til 1911, hvor det var et af Bornholms foretrukne feriesteder. Sådan er det også i dag, hvor værtsparret Henriette Lassen og Henrik Pedersen har indrettet det gamle badehotel med charmerende dobbeltværelser. Værelserne har alle en skøn udsigt over Østersøen. Fra hotellets restaurant kan I også nyde havudsigten, mens nogle af Danmarks dygtigste kokke laver lækkerier til jer. Glæd jer til en skøn gourmetferie i et flot naturområde.

Svaneke er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. I den skønne by kan vi byde på dejlige sommerhuse med plads fra 2 til 14 personer. Feriehusene er individuelt og charmerende indrettet. Beliggenheden varierer fra central beliggenhed i Svaneke centrum til skønne feriehuse direkte til kyst og skov - men alligevel tæt på Svaneke by og dens hyggelige atmosfære.


Gudhjem med Fiskebuffet
Glæd jer til skønne feriedage i Gudhjem med 4 nætter i dejligt feriehus. Inkluderet i opholdet er en lækker fiskebuffet på det lokale røgeri samt gratis guideture. Totalpris inklusive færge med bil: 4 personer = 4.195,-.
Læs mere...Det er billigt !
4 overnatninger i skøn ferielejlighed på Dueodde Badehotel. Totalpris for 2 personer inklusive færge med bil tur/retur 2.595,- (3.195,- for 7 nætter). 2 børn under 12 år kan komme gratis med. Gratis guideture er inkluderet.
Læs mere...Hotel med Søudsigt
4 nætter på skønt hotel. Glæd jer til en flot søudsigt fra jeres værelse. Færge med bil, 4 x dejlig tre-retters-aftensmenu samt 4 x morgenbuffet er inkluderet. Totalpris for 2 personer: Kun 5.995,- Du får en stor extra rabat, hvis du ankommer i perioden 23-27. september
Læs mere...Svaneke - Dejligt Hotel
3 nætter i dobbeltværelse på dejligt hotel direkte på Svaneke Havn. Totalpris for 2 personer 4.495,- inklusive og færge med bil og 3 x morgenmadsbuffet og 3 x lækker aftensmenu.
Læs mere...Flyv til Spa og Wellness
4 nætter med havudsigt på flot spahotel. Fly København-Bornholm inkluderet. Totalpris for 2 prs: 5.795,-
Læs mere...Sommerferie med pool
Gør dine børn (eller børnebørn) glade. Bestil en ferie med swimmingpool. 5 nætter i skønt feriehus. Totalpris for op til 5 personer: 5.395,- inklusive færge med bil tur/retur (priseksempel ved ankomst 5. august).
Læs mere...3 nætter til tilbudspris
3 overnatninger i skøn ferielejlighed med mulighed for havudsigt. Totalpris for 2 personer inklusive færge med bil tur/retur for KUN 2.595,-. Vi har også større ferielejligheder, så I kan rejse 3-4-5 personer sammen. Vælg mellem flere forskellige steder på Bornholm.
Læs mere...7 nætter med søudsigt
En uge på skønt hotel med dejlig atmosfære. Flot søudsigt fra jeres værelse. Færge med bil, 7 x dejlig tre-retters-aftensmenu samt morgenbuffet inkluderet. Totalpris for 2 personer: 9.595,- Stor extra rabat, hvis du ankommer 22-24. september
Læs mere...Singleferie
Skønne single-feriedage på Bornholm. Dejligt enkeltværelse med søudsigt og tæt på Hammershus. 4 nætter inkl. halvpension og bus København tur/retur til Bornholm fra kun 3.395,- (200,- rabat, hvis du er over 65 år)
Læs mere...Gudhjem. Med bus til Bornholm
Glæd jer til 3 nætter i lejlighed med havudsigt på det skønne Pension Koch i Gudhjem. Bus fra Københavns Hovedbanegård til Ystad og videre med færgen til Bornholm er inkluderet. Totalpris for 2 personer: 2.995,-.
Læs mere...Gourmet-Ferie på Badehotel
2 dejlige feriedage på lækkert badehotel. Glæd jer til en romantisk ferie. Skønt værelse med havudsigt. Gourmet-menuer, lækkerier og færgeoverfart inkluderet i prisen. Nogle af Danmarks bedste kokke venter på jer!
Læs mere...
 

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Sommerhuse
Dueodde Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Stammershalle Badehotel
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Børneferie
Cykelferie
Golfferie
Havudsigt
Hund med på ferien
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Spa og Wellness
Strandferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Sportsrejser
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Spa og Wellness
2-3 ugers ferie
Bofælleskaber
Folkedans
Folkemødet
Guideservice
Konferencer
Korfestival
Krydstogter
Lejrskoler
Korpsfestival
Petanque
Plejehjem
Seniordans
Sportsrejser
Bornholmerbussen
Brochure & Mail
Forsikring
Færge
Hund
Hvem er vi?
Guideservice
Kontakt os
Lejebetingelser